author - lecturer - UAP-investigator

2de Podcast Bart Uytterhaegen/Stephen Bassett (20 december, 2020)

Re-released! Bart Uytterhaegen (internationaal pseudoniem ‘Bateman) in samenwerking met Stephen Bassett (PRG). Het 1ste deel is onderaan deze ‘news’ blog te vinden. 

7 mei 2023

Bart Uytterhaegen op bezoek bij Kokopelli (Limburg)! Deelnemers werden aardig verrast met heel wat nieuwe materialen. Iedereen weet ondertussen dat Bart zijn lezing constant beweegt. Het is nooit hetzelfde. Deze keer sprak Bart over het ‘Hy Brasil’ dossierstuk. Een mysterieus eiland onder Ierland. Het werd op oude kaarten getekend en zeevaarders melden het gezien te hebben. Keltische mythologie omschrijft het als een plaats waar mensen via fonoforese (frequentie) de zelfgenezende kracht van het lichaam stimuleren. Bart verteld over een militair, tijdens het ‘Rendlesham Forest’ incident (1980) in Engeland, de coördinaten van dit spookeiland via telepatisch gestuurde binaire codes kon ontvangen. Dit gebeurde tijdens het aanraken van een UAP, geland in het woud, naast de basis.      

23 april 2023

Bart Uytterhaegen te gast bij Lezingen Schijndel. Een fantastische opkomst van mensen die meer willen weten over het UAP-dossier. 

23 april 2023

Auteur Bart Uytterhaegen brengt zijn lezing in Schijndel, NL!

20 april 2023

Auteur Bart Uytterhaegen krijgt een interview bij OOTW magazine! Journalist Patrick Van de Wiele, die reeds een recensie voor Uytterhaegen’s boek ‘Ufo’s officieel erkend’ schreef, neemt het interview af.  

7 april 2023

Auteur Bart Uytterhaegen te gast bij Dutch Matrix podcast van Dino Sarac!

30 Juli 2023

Bart Uytterhaegen en team zijn te gast bij het Glastonbury symposium (Engeland)! Bart krijgt er 1 uur de tijd om het officiële UAP-dossier te belichten. 

“Deze delicate UAP-dossierstukken werden tijdens mijn lecture in ‘T Hof Bysonder’, Mechelen, voor de eerste keer via de projectie weergegeven. Deze belangrijke informatie stond reeds in mijn boek, ‘Ufo’s officieel erkend’ (publicatie, juli 2021), maar was vanwege de controverse er rond nog moeilijk bij lezingen te integreren. President Biden heeft de uiterst netelige dossierstukken nu officieel op ‘declassified’ laten zetten. Waarover gaan deze documenten en waarom stonden ze al zo vroeg in mijn boek? Tien dagen voor de tragische gebeurtenissen in Dallas, 22 november 1963, had JFK briefwisseling met NASA en de CIA omtrent het UAP-dossier! De toenmalige president drong aan om met Rusland samen te werken. Kennedy zag de ontwikkelingen in de ruimte, en alle UAP-dossier gerelateerde zaken, als een joint-venture tussen Amerika en Rusland.” Bart Uytterhaegen

Delicate UAP-dossierstukken!

23 maart 2023

Bart Uytterhaegen en team  aanwezig in ‘T Hof Bysonder’, Mechelen. Een uitdagende en speciale lokatie! De lezing nam plots een speciale wending wanneer Bart Uytterhaegen officiële documenten, briefwisseling president JFK met NASA en CIA, openbaarde. Deze documenten dateren van 10 dagen voor de tragische gebeurtenissen in Dallas, november 22, 1963.   

15 februari 2023

Bart Uytterhaegen te gast in Zeeland bij ‘Vereniging de Bron’ om het boek ‘Ufo’s officieel erkend’ voor te stellen. 

12 februari 2023

Een fantastische lecture bij het Shiva center, Ingelmunster! Bart Uytterhaegen reist verder België en Nederland door om het boek ‘Ufo’s officieel erkend’ te promoten. Het belang van het UAP-dossier wordt naar voor gebracht en waarom we de informatie ervan hard nodig hebben in onze toekomstige technologische ontwikkelingen.    

26 januari 2023

Bart Uytterhaegen op bezoek bij De Bewuste Zaak, boshotel Vlodrop in Roermond NL, om het boek ‘Ufo’s officieel erkend’ te promoten. Het officieel UAP-dossier, de real deal rond graancirkels, krachtplaatsen en zoveel meer. 

18 januari 2023

8 januari 2023

19 december 2022. Bart Uytterhaegen over energiecrisis en het UAP-dossier!

https://transology.be/no-gimmicks-tricks-this-is-truth-and-we-need-it-now/

Waarom is het 1ste boek ‘Ufo’s officieel erkend’ zo van belang? Waarom heeft het met onze toekomst te maken? 

1 december 2022

Nieuwe lezing in Deinze. Bart Uytterhaegen gaat een stapje verder en brengt een volledig verslag van het graancirkel onderzoek. Het onomkeerbaar bewijs wordt via aantrekkelijke slides aangeboden. Iedereen aanwezig bij de lezing kan onmogelijk nog twijfelen aan de echtheid van het graancirkel fenomeen. Niet alleen is het echt maar heeft het te maken met het UAP-dossier.    

De 'Drake equation' is onzin!

Wij zijn geprogrammeerd te denken dat we alleen in het universum zijn. De Drake Equation tracht aan te tonen wat de kansberekening is dat er leven buiten de Aarde zou ontstaan zijn, maar is een mechanisme om ons in een foute hoek te laten zoeken. Buitenaards leven zou wel eens geheel andere condities dan de onze eropna kunnen houden. Zo’n bewijs vinden we in een krater nabij de kust van Ecuador. Door de extreme hitte zou er volgens de conventionele wetenschap geen leven mogelijk mogen zijn, toch leven er vreemde wezens die in staat zijn deze te weerstaan. Dit bewijst dat er leven kan ontstaan binnen andere condities. 

11 november 2022

Bart en team reisden af naar de provincie Vlaams-Brabant. Bij de organisatie ‘Brandnetel’ in Tremelo werden de laatste UAP-updates via de nieuwe lezing onthult. Een mooie opkomst nieuwsgierigen met gerichte vragen naar het UAP-dossier brachten een boeiende namiddag vol wisselwerking. De boodschap dat we allen recht hebben op vrije energie en antizwaartekracht technologie werd er welkom ontvangen.   

November 2022

Bart bezoekt het Cosmodrome in Genk. Hier leert men over de ruimte en het ruimteonderzoek. Wat zou het geweldig zijn mocht het Cosmodrome ook het UAP-dossier introduceren aan zijn vele bezoekers. Zijn er mogelijkheden in de pipeline?   

4 november 2022

Bart Uytterhaegen te gast bij Anton Teuben en het Schumann Instituut Nederland. Dit ging door in het Zuid-Holland event op Hodenpijl, Schipluiden. Hier werden laatste UAP-updates van het internationaal gebeuren belicht en kreeg het publiek de kans om kennis te maken met de nieuwe lecture. Ook Peter Toonen, die Bart voor Cafe Weltschmerz interviewde, was er te gast als spreker. 

In de nieuwe wereld mag het niet ontbreken aan buitenaardse technologie. Bart bracht de boodschap dat we enorm voordeel halen als we de wetenschap en technologie van de ‘reverse engineering’ projecten succesvol in onze infrastructuur en economie weten te implementeren.   

Project Blue Beam is geen fabel!

Op de blog ‘Another Viewpoint’ is het volledig interview te lezen. Er worden momenteel satellieten rond de Aarde geplaatst die via geavanceerde lasertechnologie ons luchtruim als projectiescherm kunnen gebruiken. Klik op de link rechts om het interview te lezen.       

20 augustus 2022

UAP-expert, Bart Uytterhaegen, was te gast in Laarne om het UAP-dossier uit de doeken te doen. De lezing had terug een mooie opkomst. Het Roswell-incident kwam ruimschoots aan bod. Bart onthulde dat het officiële UAP-dossier niet spreekt van één maar drie tuigen die gevonden en opgeborgen werden.   

2 augustus 2022

Bart Uytterhaegen te gast bij de Trueman Show! Jorn Luka nam #85 op bij Bart thuis. Het werd een extra lange versie van zo’n 2 uur waar Bart de tijd kreeg om het UAP-dossier en de False Flag (Project Blue Beam) rustig uit de doeken te doen. Een must om deze nieuwe informatie te horen. De podcast zal ergens in de loop van volgende week online op de Trueman Show verschijnen.  

20 augustus 2022

Aankondiging nieuwe lezing in Laarne.

26 juni 2022

Nieuwe lezing in Eeklo! Bart Uytterhaegen was te gast bij Hans kellner en Jamina Vermeersch om het officiële UAP-dossier te belichten. Het werd een speciaal moment nu de congressional hearings omtrent de openbaring van het UAP-dossier in Amerika gestart zijn. De deelnemers waren er graag bij en genoten van de mooi opgebouwde uiteenzetting. Het Rendlesham Forest incident van 1980 werd er uitgebreid besproken.   

27 maart 2022

Bart Uytterhaegen was te gast bij ‘Kinnebak Podcast’ waar Ken van Geijlswijk een fantastisch gesprek lanceerde. Niet alleen wordt het UAP-dossier belicht maar komen er andere diverse thema’s zoals zelfkennis, innerlijke groei en de hartfrequentie aan bod. 

9 maart 2022

 Nieuw interview bij Café Weltschmerz, Amsterdam. Peter Toonen in gesprek met auteur Bart Uytterhaegen over zijn boek “Ufo’s officieel erkend – Van doofpotaffaire tot openbaring”. 

https://cafeweltschmerz.nl/videos/uap-officieel-erkend-peter-toonen-en-bart-uytterhaegen/

6 maart 2022

Bart Uytterhaegen was te gast in Merchtem (Brussel). De lezing ‘Ufo’s officieel erkend’ werd door de deelnemers met interesse omarmd en er kwamen enthousiaste reacties op de laatste weetjes rond het UAP-dossier. Het UFO-verhaal werd terug zo levendig en verstaanbaar mogelijk gebracht. Een belangrijk onderdeel van de lezing was de inmenging van het Vaticaan in de huidige ontwikkelingen van de Disclosure. Het Vaticaan is zich al zo vroeg als 2009 aan het voorbereiden op wat er komt, een wereldwijde openbaring omtrent de buitenaardse werkelijkheid. Bart toont dit aan met bronmateriaal. Zal het stoffig Vaticaan via deze publicity stunts een vinger in de pap behouden als de wereld verneemt dat de Bijbel door hen verkeerd geïnterpreteerd werd? Na de lezing was er mogelijkheid tot het signeren van het boek. 

3 februari 2022

Auteur Jeroen Windmeijer laat van zich horen!
Ik las dit interessante boek van Bart Uytterhaegen, gebaseerd op tien jaar onderzoek. Het geeft een mooi overzicht van het wereldwijde UFO-fenomeen. Het boek is te koop bij je (online) boekhandel of te bestellen via Obelisk Boeken: https://obeliskboeken.nl/product/ufos-officieel-erkend
 

9 december 2021

Georgina Verbaan en Bart Uytterhaegen in de televisiereeks ‘Ben ik hier alleen’ (NPO). Een primeur voor de Lage Landen vanwege het kort weergeven van de Skywatch procedure (CE5). 

11 oktober 2021

Peter Vereecke (voormalige CVP burgemeester van Evergem) en Bart Uytterhaegen plannen een lecture in Sleidinge. Het geboeid publiek kreeg een primeur! Een korte uiteenzetting van hoe een ETV (extraterrestrial vehicle) technologisch in elkaar steekt. 

5 september 2021

Bart Uytterhaegen slaat de handen terug in elkaar met top organisatie ‘Sky High Creations’ (Roeland Beljon en Nancy Polet) om een 2de lecture in de Sacramentskerk (Breda) te faciliteren. De lezing bracht een overzicht van het UAP-dossier en liet zien dat militairen wereldwijd worden lastiggevallen door UAP-bezoekjes nabij bases met kernkoppen. Het boek ‘Ufo’s officieel erkend’ ging er vlot over de toonbank.   
 

5 juni 2021

Het BUFON team trekt naar het koninklijk paleis in Brussel voor de officiële fotoshoot. Even leek het erop dat de fotoshoot niet zou kunnen doorgaan vanwege het weer die plots omsloeg. Maar eenmaal aangekomen aan het koninklijk paleis  stopte de regen en kon BUFON er zo’n 3 uur non-stop fotograferen. Deze locatie werd gekozen voor diverse redenen. Enerzijds heeft BUFON briefwisseling met het koninklijk huis om de aankomende Disclosure te melden, anderzijds laat BUFON de Belgische bevolking op deze manier weten dat er een officieel antwoord zal komen omtrent het UAP-dossier en zijn buitenaardse hypothese. 

http://www.ufonetwerk.be

24 juli 2021

Het grensverleggend ufo boek ‘Ufo’s officieel erkend’ krijgt heel wat positieve reviews binnen! Het boek bestellen via onderstaande link. 

https://obeliskboeken.nl/boek/ufos-officieel-erkend

7 juli 2021

Bart Uytterhaegen zijn boek ‘Ufo’s officieel erkend’ wordt bij uitgeverij Obelisk gepubliceerd. In 2022 is het duidelijk dat de verkoopcijfers een ‘seller’ weergeven. België en Nederland hebben nu eindelijk een eigen  onderbouwde verslaggeving van het officiële UAP-onderzoek, de historiek van het Ufo-gebeuren en heel wat weetjes en nieuwtjes omtrent de buitenaardse activiteit op Aarde. In Amerika is dit inmiddels Fox news en diverse headlines in de New York Times! In afwachting dat dit wereldnieuws de Lage Landen bereikt zijn wij alvast voorbereid met deze ‘eye-opener’ van een boek!  

10 oktober 2020

Het 1ste artikel omtrent de officiële Disclosure in de Lage Landen verschijnt in het magazine ‘Spiegelbeeld’. Er volgen nog 9 anderen in de opvolgende edities. De publicaties geven een mooi overzicht van het officieel UAP-onderzoek en zijn geschiedkundige feiten. Daarnaast krijgen we een deurtje naar de ‘waarom zijn Ufo’s voor ons van belang?’ vraag.   

1st podcast Bart Uytterhaegen/Stephen Bassett.

Bart Uytterhaegen (BUFON) en Stephen Bassett (PRG) praten over de officiële UAP-Disclosure. 

29 september 2019

12 september 2019

“A formal meeting with ex MoD Nick Pope at the Barcelona World UFO Congress”.

Nick Pope (ex MoD) en Bart Uytterhaegen (Executive Director BUFON) vergaderen in Barcelona omtrent het verloop van de officiële disclosure. De komende jaren zal er heel wat veranderen. Ook België en Nederland moeten zich voorbereiden op een komende media golf!